De ce să apelez la consultanţă IT?

O companie mică are aceleaşi nevoi de IT ca şi una mare. Într-un anume sens, pentru un IMM este chiar mai dificil, deoarece nu poate angaja personal calificat, acesta fiind prea costisitor şi greu de convins să rămână fiindcă provocările pe care le poate oferi un asemenea job sunt reduse. Un consultant extern vă oferă accesul în timp scurt la resurse şi expertiză.

Cum vă ajutăm noi?

Consultanţă implementare software

Vă putem ajuta la dezvoltarea de soluţii integrate pentru managementul afacerilor sau prin consultanţă în dezvoltarea şi testarea programelor necesare. Aceste servicii includ:

  • Baze de date: Majoritatea aplicaţiilor necesare sunt sisteme de baze de date şi baze de cunoştinţe cu implicaţii în diverse domenii economice.
  • Consultanţă în dezvoltarea şi testarea programelor: consultanţă în dezvoltarea şi testarea aplicaţiilor de afaceri necesare pentru funcţionarea optimă a afacerii.

Consultanţă securitatea informaţiilor

În ceea ce priveşte securitatea informaţiilor, determinarea unei strategii eficiente de securizare a infrastructurii necesită, înainte de toate, o bună cunoaştere a sistemelor hardware şi software, a modului lor de functionare şi a stării acestora. Înţelegerea caracteristicilor propriei infrastructuri informatice faciliteaza procesul de evaluare al gradului de risc la care sunt expuse sistemele dumneavoastră. Astfel veţi avea o idee clară despre de modul în care investiţia în securitate vă influenţează evoluţia afacerii.

Audit

  • Auditarea sistemului informatic în baza normelor/standardelor agreate (ITIL, COBIT, ISO 15408, ISO 27001).

Consultanţă achiziţii hardware

Vă putem ajuta în privinţa achiziţionării de produse hardware, realizând comparaţii între diverse produse, între diferenţele ce apar, recomandându-vă exact ceea ce vă este necesar.

Comments are closed.